IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
  Inconsolable is verhuisd naar een nieuwe versie! http://inconsolablev2.actieforum.com/
Weather

De zomer is uitgebroken in Bustani, wat betekent dat het vaak heet weer is. Hierdoor verdampt er echter ook veel water, waardoor er kans is op onweersbuien. Deze zomer waait het gelukkig wel veel, waardoor je minder van de hitte voelt.

The Story
Vier Goden met ieder speciale elementaire krachten besloten om samen een wereld te creëren met speciale dieren en planten. Wind, Water, Aarde en Vuur werden samen planeet Sayari. Eerst vormde Aarde de basis, vervolgens zorgde Water voor vocht, Wind liet de planeet draaien voor dagen en nachten en Vuur zorgde voor warmte. Samen wisten ze te zorgen dat er dieren en planten konden overleven door een bepaalde harmonie. Van ieder dier maakten ze twee zodat ze konden voortplanten, en eventueel later konden 'mixen'. Honden en apen waren de meest voorkomende diersoorten. Lang heerste er vrede, tot de apen besloten op twee poten te lopen en de evolutie begon. Wind waaide nog altijd langs en zag dat er een ramp stond te gebeuren. Ze voelde zich schuldig voor de honden en besloot een voorstel te doen aan Water, Aarde en Vuur. Samen besloten ze de honden krachten te geven om te kunnen overleven. Iedere hond met een puur hart mocht een kracht kiezen waar de Goden dan voor zorgden. Het leek er op dat de vrede terug keerde, maar niets was minder waar. De apen vonden een manier om de krachten over te nemen. Het was Vuur die met het idee kwam om de honden met krachten in veiligheid te brengen in een paradijs waar alleen zij en hun prooien konden komen.Alle krachten van buiten het paradijs werden ingenomen en bewaard voor als er nog eens honden binnen kwamen. Om te voorkomen dat de verkeerde dieren binnenkwamen werden er strenge eisen genomen waardoor niet eens alle honden binnen konden komen. Maar de honden die hun toegangspas hadden weten te bemachtigen hadden de tijd van hun leven..

Tenminste, dat is wat de Legende vertelt..

Staff

word counter

This free script provided by JavaScript Kit

Affiliates

Wil je affiliëren? Stuur een PB naar Rain met de naam van je site, een plaatje (88x31 pixels) en een link. Zet dan wel één van deze plaatjes bij je eigen affiliates:


Deel | 
 

 Inconsolable Versie 2!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rain
Admin
avatar

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 12-07-10

Character sheet
Geslacht: Teef (vrouwelijk)
Partner: -
Roedel: -

BerichtOnderwerp: Inconsolable Versie 2!   wo maa 02, 2011 9:54 pm

Het is overal op de site al met koeienletters te zien, maar voor iedereen die het liever in kleine lettertjes leest plaats ik het hier ook even.

Inconsolable verhuist naar een nieuw adres met een nieuwe layout en een nieuw 'hoofdstuk' in de verhaallijn. De honden hebben nog steeds krachten en leven nog steeds in Bustani. Ze worden nu echter gepest door wat wolven die Bustani binnen zijn gekomen.. Word jij weer lid?

Bedankt voor het aanmelden op Inconsolable en ik hoop jullie allemaal weer te zien op de tweede versie!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://inconsolable.actieforum.com
 
Inconsolable Versie 2!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Inconsolable :: GENERAL :: x NEWS-
Ga naar: